به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سلماس؛ غلامرضا بابایی در بررسی مسائل و مشکلات معادن سلماس با اشاره به اینکه شهرستان سلماس دارای ظرفیتهای بالقوه خدادادی و زیرزمینی دارد، افزود: 9 واحد معدنی غیر فعال نیز در شهرستان سلماس وجود دارد که تلاش می شود با برنامه ریزی و رفع موانع موجود این تعداد معادن نیز به فعالیت خود بازگردند.
وی ادامه داد: ذخیره قطعی این واحدها بیش از یک میلیون و چهار هزار تن انواع مواد معدنی استکه عمده این معادن مربوط به تراورتن ،مرمر ،سنگ گچ ،سنگ آهن ،بازالت ،مصالح شن و ماسه ،سیلیس و پوکه معدنی است.
وی گفت :عدم وجود صنایع مناسب فرآوری سنگ های معدنی ،عدم وجود شبکه برق در برخی معادن راکد جهت ایجاد واحد های فرآوری و بازیابی باطله سنگ معدنو همچنین عدم وجود راه ارتباطی مناسب در منطقه معدنی صوفی آباد با وجود داشتن 5 واحد معدنی از عمده مشکلات این شهرستان است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به اشتغالزایی 120 نفره در بخش معادن اضافه کرد: در حال حاضر 20 کارخانه فرآوری مواد معدنی نیز در سلماس فعال است که هفت نوع از این مواد را که مهمترین آنها مرمر، تراورتن، پوکه معدنی و شن و ماسه است، فرآوری و به بازار عرضه می کند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با اشاره به این که ۱۲۰ معدن این استان به دلیل نبود زیرساختهای لازم راکد و غیرفعال است، گفت: توسعه و فعال سازی معادن زمینه ساز آبادانی و رفع مشکلات زیرساختی در شهرستانهاست و در این راستا باید موانع استفاده از ظرفیت توسعه معادن با همکاری دستگاههای اجرایی برداشته شود.
فرماندار سلماس نیز تاکید کرد: شهرستان سلماس نیز از نظر تولید مواد معدنی یکی از شهرستانهای غنی و پر اهمیت استان است که با نظارت دائم از منابع معدنی و طبیعی امید است سطح بهره برداری از منابع افزایش یابد.
عسکری اضافه کرد:اعطای تسهیلات با بهره بانکی پایین برای سرمایه در گردش و همچنین نوسازی ماشین آلات معدنی برای بهبود عملکرد معادن این استان ضروری است.