جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلماس

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سلماس؛ سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلماس پیش از ظهر امروز با حضور فرماندار سلماس، امام جمعه سلماس و ریس دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی و معاونین دانشگاه  و اعضای کارگروه در محل سالن جلسه شهید سالمی فرمانداری برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی از برخی طرح های درحال ساخت حوزه بهداشت و درمان شهرستان سلماس بازدید کرد.

دکتر آقازاده و هیئت همراه در بدو ورود به سلماس از طرح های حوزه بهداشت ودرمان بازدید و سپس در محل فرمانداری حاضر و در سومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری سلماس با حضور اعضاء این کارگروه تشکیل یافت شرکت نمود .

حجت الاسلام موسوی امام جمعه سلماس در این جلسه با بیان اینکه در کنار امنیت در هر جامعه ای، توجه به حوزه بهداشت، درمان و سلامت از ضرورت های آن جامعه به شمار می رود، افزود: اولویت خدمت در هر جامعه و حکومتی، خدمات رسانی در این حوزه است.

در ادامه جلسه اصغری فرماندار سلماس با اشاره به مشکلات و کمبودهای حوزه بهداشت و درمان شهرستان سلماس گفت :تسریع و شروع پروژه بیمارستان جدید الاحداث،اتمام و تجهیز و راه اندازی کلینیک تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء،تعیین تکلیف ساختمان دیالیز بیمارستان ،خرید و نصب دستگاه CT-SCAN بیمارستان ،جایگزین دستگاههای مستهلک و قدیمی بیمارستان با توجه به قدمت و کارکرد دستگاههای موجود ،کمبود کادر پزشک متخصص در رشته های چشم ، رادیولوژی ، ENT ، ارولوژی از عمده مشکلات حوزه درمانی در سلماس می باشد.
وی در ادامه اظهار داشت : مهمترین و حادترین مشکل این شهرستان در حوزه درمان نبود دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان خاتم الانبیاء بوده که باعث بروز مشکلات زیادی برای شهروندان و مراجعین ایجاد کرده است .
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: این استان با اقدامات زیرساختی انجام شده طی پنج سال گذشته در جمع 9 دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور قرار گرفته است و روند توسعه زیرساختی نیز همچنان ادامه دارد.
جواد آقازاده افزود: در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید در این استان، مشکلات زیرساختی بسیاری در حوزه های بهداشتی و درمانی وجود داشت که در این مدت، اقدامات قابل توجهی برای حل آنها انجام شده که احداث و توسعه چندین بیمارستان و راه اندازی صدها مرکز بهداشتی در شهرستان های مختلف از جمله آنهاست.
وی اضافه کرد: علاوه بر آن در این مدت در شاخص های بهداشتی گوناگون از جمله مرگ و میر مادران باردار، مرگ و میر کودکان زیر یک سال، توسعه خدمات در مناطق محروم و حواشی شهر و همچنین ارائه خدمات بهداشتی در روستاها رتبه آذربایجان غربی بهبود یافته است.
دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز گفت:خرید و راه اندازی سی تی اسکن سلماس در اولویت قرار دارد و به محض تحویل دستگاه به دانشگاه علوم پزشکی نسبت به راه اندازی آن اقدام خواهد شد .
وی افزود:درطول سالجاری ۱۳ بی کلینک درشهرستانهای استان مورد بهره برداری ودرشهرستان سلماس نیز بی کلینک دردهه فجر افتتاح که برای این مرکزدرمانی سه میلیارد دویست میلیون تومان هزینه شده است .
وی افزود:همزمان با این طرح مرکز جامع سلامت مرحوم صمدزاده و مرکز خیریه بهداشتی و درمانی روستای سلطان احمد نیز افتتاح میشود .
وی اشاره کرد:برای تکمیل بیمارستان جدید این شهرستان درسفراخیر بیست میلیارد تومان اعتبار تصویب شده است وبقیه طرحهای درمانی وبهداشتی نیمه تمام این شهرستان تا شش ماهه اول سال اینده به بهره برداری خواهند شد .
 پایان سفر یک روزه ریاست دانشگاه به شهرستان حضور در جمع پزشکان و پرسنل شبکه بهداشت و درمان سلماس بود .
در این نشست ریاست دانشگاه از زحمات پزشکان و پرسنل شاغل در شبکه بهداشت و درمان صمیمانه تقدیر و تشکر کرد و در فضایی بسیار دوستانه و صمیمی به پای صحبتها و درد دلهای پرسنل نشست .