فرماندار سلماس:
مولفه های امنیت غذایی در زنجیره سلامت مردم باید جدی گرفته شود

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سلماس به نقل از خبرگزاری ایسنا؛ مرتضی اصغری در نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلماس افزود: امنیت غذایی از محورهای اصلی در پیشگیری از بیماری ها و حفظ و ارتقاء سلامت جامعه است و باید به این مهم توجه ویژه شود .
وی بیان کرد:گرایش به غذاهای آماده، پرچرب و شیرین زنگ خطری برای جامعه است و نیاز است نهضت الگوی تغذیه سالم در زندگی مردم نهادینه شود .
اصغری با تأکید بر ضرورت همکاری بین بخشی بین ادارات شهرستان برای رفع مشکلات بهداشتی و تقویت سلامت عمومی اظهار کرد: با برنامه ریزی و سیاست گذاری صحیح واصولی می توان، از بسیاری از عواملی که سلامت عمومی جامعه را به خطر می اندازند پیشگیری کرد .
وی با بیان اینکه جلسات مدیران ادارات باید خروجی کاربردی در جهت تقویت اقدامات برای مردم داشته باشد، یادآور شد: همه اقدامات آگاهی بخش به ویژه در حوزه سلامت موقوف اعتبار نیست و با خلاقیت و توان مدیریتی و کارشناسی می توان در جهت اطلاع رسانی و فرهنگ سازی اهتمام کر .
حمیدرضا جباری مدیر شبکه بهداشت ودرمان سلماس نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم توجه دستگاه های اجرایی و خدمات رسان در اجرای مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذائی گفت: رفع مشکلات زیست محیطی و بهداشتی می تواند علاوه بر پیشگیری از معضلات اجتماعی، زمینه ساز توسعه شود .
وی تصریح کرد: تبلیغات و بازرسی های لازم برای حذف برخی مواد غذایی زیانبار نظیر نوشابه های گازدار، تنقلات شور و حاوی مواد نگهدارنده و رنگ ها، سوسیس، کالباس و غذاهای کنسروها از سفره خانوارها رسالتی است که با برنامه ای هدفمند در راستای کاهش مصرف در دستور کار شبکه بهداشت و درمان سلماس قرار گرفته است