مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی آذربایجان غربی
قلم نماد وجدان بیدار اصحاب رسانه است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سلماس؛ حجت الاسلام ناصر خدایاری در آیین تجلیل از اصحاب قلم در شهرستان سلماس اظهار داشت: قلم در طول تاریخ، زبان دوم انسان بوده که به مدد آن وقایع تلخ و شیرین، خوب و بد و عبرت آموز در کتاب تاریخ به ثبت رسیده است ، اهمیت قلم و تفکر نویسنده بدان اندازه است که ممکن است با نگارش خود فرد، گروه یا جامعه ای را تخریب و به سراشیبی بکشاند و گاه با نقد دلسوزانه و منصفانه موجبات حرکت به سمت تعالی و رشد را فراهم سازد .
وی افزود:اگر اهالی قلم به رسالت خود درست عمل نکنند میدان برای تفکرات منفی و دروغ پردازی ها باز و فرصت برای سودجویان در به استثمار کشیدن انسان ها فراهم می شود.
حجت الاسلام خدایاری بیان کرد:در کتاب آسمانی نیز به قلم سوگند یاد شده است آنچنان که قرآن در این زمینه می فرماید 'ن و القلم و مایسطرون'، این آیه اهمیت فکر و اندیشه و قداست قلم را به کسانی که آن را در دست می گیرند، گوشزد می کند تا با آگاهی، آن را بر صفحه کاغذ بگردانند و مسئولیت آنچه را که می نویسند، بپذیرند.
هوشمند رئیس حوزه هنری استان نیز با بیان این که قلم نویسندگان و شاعران باید در خدمت مردم باشد افزود: هر حرکت فرهنگی و هر مجاهدتی باید در دفاع از منافع ملی و مردمی باشد و به گواه تاریخ در غیر اینصورت آن حرکت هرگز موفقیت و ماندگاری نخواهد داشت.
فرماندار شهرستان سلماس نیز در این آیین با تبریک روز قلم گفت: شهرستان سلماس پتانسیل بالایی در بخش فرهنگ دارد به طوری که فعالیت 42 شاعر و 27 نویسنده شناسایی شده در این شهرستان نشان از ظرفیت بالای فرهنگی این شهرستان است.
علی اکبر عسکری افزود: با وجود همه این پتانسیل ها کمبودهای فراوانی نیز در بخش فرهنگ شهرستان وجود دارد که تلاش می شود برطرف شوند، زیرا پایه و اساس توسعه مسایل فرهنگی هستند اگر فرهنگ توسعه یافت بخش های دیگر نیز توسعه می یابند.
وی با اشاره به این که اطلاع رسانی و نشر عقاید، اخبار و اطلاعات در جوامع از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار می شود،افزود: حمایت مادی و معنوی از قشر فرهیخته ضمن ارتقا سطح کیفی آثار ، سبب رونق نشر، کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه خواهد شد .
در این همایش از 14 نویسنده با رونمایی از 11 اثرشان تجلیل بعمل آمد.